Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. Alleen voor rijbewijzen en reisdocumenten die binnen 14 dagen verlopen of al zijn verlopen kunt u een afspraak maken. Ook kunt u veel producten en diensten online aanvragen.​​​​​​​

Meer weten? Houd de overzichtspagina over corona​​​​​​​​​​​​​​ goed in de gaten!

Fietsersbond zoekt vrijwilligers uit Muiden en Muiderberg

De Fietsersbond locatie Naarden-Bussum zoekt vrijwilligers uit Muiden en Muiderberg. Er zijn 5 vrijwilligers uit Naarden en Bussum actief binnen de locatie Naarden-Bussum. Daardoor zijn zij goed op de hoogte van de situatie in deze plaatsen. Uit Muiden en Muiderberg zijn er nog geen actieve leden. Om beter te kunnen werken binnen Gooise Meren komt de Fietsersbond graag in contact met vrijwilligers uit Muiden en Muiderberg. Neem voor informatie via e-mail contact op met Theo Verbruggen of kijk op de website van de Fietsersbond.

De Fietsersbond is een landelijke vereniging die zich inzet voor betere fietspaden, fietsroutes en fietsvoorzieningen. De taken bestaan vooral uit het herkennen van knelpunten en ideeën geven voor verbeteringen. Er is ook ruimte voor andere initiatieven.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Visit Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden