Energiecoaches gezocht

Veel inwoners van Gooise Meren willen hun woning (laten) verduurzamen. Maar zij vinden het lastig om te bepalen welke maatregelen zij het beste kunnen nemen. WattNu, een energiecoöperatie zonder winstoogmerk, leidt vrijwillige energiecoaches op om inwoners bij het maken van keuzes te adviseren. Er is een enthousiast team van energiecoaches maar er is zoveel vraag dat WattNu het team wil uitbreiden.

Wat een energiecoach doet

Energiecoaches gaan op aanvraag met bewoners in gesprek. Ze brengen de huidige energiestaat van het huis in kaart en helpen met het maken van een stappenplan voor energiebesparing. Ook geven ze informatie over subsidies en financieringsmogelijkheden.

Lijkt het u leuk en interessant? Meld u aan!

Op woensdag 22 januari 2020 start een nieuwe training Energiecoach voor energiebesparing. De cursus omvat 4 dagdelen. U kunt kiezen tussen middagsessies van 13.00 tot 17.00 uur en avondsessies van 18.30 tot 22.00 uur. Wanneer u bewoners wilt helpen energie te besparen en als u ongeveer 4 uur per week beschikbaar bent, mail dan naar energiecoaches@wattnu.org​​​​​​​. We nemen dan contact met u op om u verder te informeren.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

VVV Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden