Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. Alleen voor rijbewijzen en reisdocumenten die binnen 14 dagen verlopen of al zijn verlopen kunt u een afspraak maken. Ook kunt u veel producten en diensten online aanvragen.​​​​​​​

Meer weten? Houd de overzichtspagina over corona​​​​​​​​​​​​​​ goed in de gaten!

Draag een mondkapje in het gemeentehuis

Het Kabinet heeft woensdag 30 september 2020 de dringende oproep gedaan aan iedereen vanaf 13 jaar om in heel het land in alle publieke binnenruimtes mondkapjes te dragen. Dus ook in gemeentehuizen. De gemeente Gooise Meren is het eens met het standpunt van het kabinet en daarom doen we een oproep aan u. Draag een mondkapje als u naar het gemeentehuis komt voor een afspraak of het ophalen van een document.

Mondkapje in publieke binnenruimtes

Mondkapjes worden dringend aangeraden in publieke binnenruimtes, zoals:

  • Winkels
  • Supermarkten
  • Musea
  • Bibliotheken
  • Bioscopen
  • Theaters, restaurants en benzinestations

Ook voor het gemeentehuis van Gooise Meren geldt dat advies. Komt u voor een afspraak, het ophalen van een document of voor iets anders naar het gemeentehuis, draag dan een mondkapje. Iedereen die in het gemeentehuis werkt en zich in de publieke ruimte bevindt, dus ook het college van burgemeester en wethouders, moet een mondkapje dragen. Dat geldt niet voor baliemedewerkers. Zij werken achter een scherm.

Mondkapjes zijn verplicht in:

  • Openbaar vervoer
  • Touringcars
  • Vliegtuigen

Meer informatie over mondkapjes

Door het dragen van een mondkapje helpt u mee de verspreiding van het coronavirus te verminderen. Met de forse toename van het aantal besmettingen is dat hoog nodig. Alleen samen krijgen we het virus eronder. Wij danken u voor uw medewerking. Voor meer informatie over mondkapjes zie rijksoverheid.nl.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Visit Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden