Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. Alleen voor rijbewijzen en reisdocumenten die binnen 14 dagen verlopen of al zijn verlopen kunt u een afspraak maken. Ook kunt u veel producten en diensten online aanvragen.​​​​​​​

Meer weten? Houd de overzichtspagina over corona​​​​​​​​​​​​​​ goed in de gaten!

Doe mee aan Gooi on Stage op 18 maart 2021

Op donderdag 18 maart 2021 is er weer een Beroepenfeest voor VMBO-leerlingen. Deze dag helpt leerlingen bij het kiezen van een beroepsopleiding. U kunt meewerken door de leerlingen kennis te laten maken met uw beroep.

Beroepenfeest en Doe Dag

Negen VMBO-scholen uit de regio Gooi en Vechtstreek doen mee aan Gooi on Stage. Tijdens het Beroepenfeest maken de leerlingen persoonlijk kennis met mensen uit verschillende beroepsgroepen. Inwoners uit de regio die met passie hun vak uitoefenen en hierover graag iets aan de leerlingen vertellen. Op donderdag 8 april 2021 ontvangen zij op hun eigen werkplek de leerlingen die over hun beroep enthousiast zijn geworden. Dat is de Doe Dag.

Het blijkt dat dit project de leerlingen helpt bij het kiezen van een beroepsrichting. De organisatoren van Het Gooi On Stage hopen dat ook dit jaar weer veel inwoners en ondernemers uit onze regio hun medewerking verlenen.

Aanmelden

Bent u enthousiast over uw vak en vindt u het leuk om VMBO-leerlingen op 18 maart 2021 tijdens het Beroepenfeest meer te vertellen? Ga voor informatie en aanmelden naar hetgooionstage.nl of neem contact op met Eleonore de Vette, telefoon 06 34 93 71 32.

Beroepenfeest en corona

Als het Beroepenfeest net als vorig jaar niet door kan gaan vanwege corona. dan is er dit jaar een alternatief bedacht. Dan wordt het een #VMBOdoetertoe-dag waarop de toekomstdromen van de leerlingen centraal staan. Reserveer daarom 18 maart 2021 in uw agenda.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Visit Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden