Denk mee over het horecabeleid op 17 oktober 2018

Gemeente Gooise Meren wil haar horecabeleid actualiseren. Het gaat in horecabeleid om heel uiteenlopende aspecten, zoals de aantrekkelijkheid van de openbare ruimte, levendigheid, veiligheid en naleving van wet- en regelgeving, maar natuurlijk ook ondernemerschap en gastvrijheid. Wilt u meedenken? Kom dan naar 1 van de rondetafelgesprekken op 17 oktober 2018 in het gemeentehuis.

Inhoud rondetafelgesprekken

Bij het actualiseren van ons horecabeleid willen we graag uw ervaringen en kennis, als horecaondernemer of inwoner van Gooise Meren, benutten.

  • Wat zijn de wensen en waar liggen er kansen?
  • Met welke actuele ontwikkelingen en trends moeten we rekening houden?

2 rondetafelgesprekken

Als het om horeca gaat, zijn er natuurlijk verschillen tussen de ene en de andere plek in Gooise Meren. Daarmee willen we in het beleid rekening houden. Daarom zijn er op 17 oktober 2018 2 aparte gesprekken:

  • Rondetafelgesprek voor inwoners en ondernemers uit Bussum op 17 oktober 2018 van 9.00 tot 10.30 uur. Locatie: gemeentehuis, Brinklaan 35, Bussum
  • Rondetafelgesprek voor inwoners en ondernemers uit Naarden, Muiden en Muiderberg op 17 oktober 2018 van 11.15 tot 12.45 uur. Locatie: gemeentehuis, Brinklaan 35, Bussum

Aanmelden rondetafelgesprekken

U kunt zich voor de rondetafelgesprekken horecabeleid aanmelden via SecretariaatMensEnOmgeving@gooisemeren.nl. Geef in uw mail ook aan of u bij het rondetafelgesprek over Bussum of het rondetafelgesprek over Naarden, Muiden en Muiderberg aanwezig wilt zijn.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

VVV Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden