De gemeenteraad in tijden van corona

Het coronavirus is nog steeds onder ons en dat betekent dat we nog altijd te maken hebben met maatregelen. De vergaderingen van de raad kunnen om die reden nog niet op de gebruikelijke manier plaatsvinden. De Politieke Avonden blijven digitaal en kunt u live volgen en terugkijken.

Politieke Avonden volgen en meepraten

U kunt meepraten over de voorstellen die op de politieke agenda staan. Voor een Gesprek meldt u zich aan via griffie@gooisemeren.nl. Wij vertellen u dan over de manier waarop u kunt deelnemen aan de bijeenkomst. Inwoners kunnen niet deelnemen aan Thema-uren en Presentaties. U bent wel uitgenodigd om mee te luisteren en u te laten informeren over een onderwerp. Meer informatie vindt u op bestuur.gooisemeren.nl.

Besluitvormende raadsvergadering

De gemeenteraad neemt iedere 3 weken besluiten. Deze besluiten neemt de gemeenteraad de komende periode digitaal. Dit betekent dat alle raadsleden om 19.30 uur vanuit huis online in de vergadering aanwezig zijn en stemmen over verschillende voorstellen. Ook deze vergadering kunt u live volgen.

Meningsvormende raadsvergadering

In de meningsvormende raadsvergadering gaan de raadsleden met elkaar in debat over verschillende voorstellen. Dit is de enige vergadering waarbij de raadsleden wel naar het gemeentehuis komen en vergaderen volgens de geldende maatregelen. Voor inwoners is het niet mogelijk om deze vergadering te bezoeken, maar u kunt de vergadering live bekijken.

Politieke Avond 2 september 2020

De eerstvolgende Politieke Avond is op woensdag 2 september 2020. Deze vergadering kunt u live volgen.

Agenda Politieke Avond

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Ontdek Gooise Meren

Wat er te zien en te doen is in Gooise Meren

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden