Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. Alleen voor rijbewijzen en reisdocumenten die binnen 14 dagen verlopen of al zijn verlopen kunt u een afspraak maken. Ook kunt u veel producten en diensten online aanvragen.​​​​​​​

Meer weten? Houd de overzichtspagina over corona​​​​​​​​​​​​​​ goed in de gaten!

De GAD verlengt de tweewekelijkse inzameling van gft

De Grondstoffen en Afvalstoffen Dienst (GAD) verlengt de tweewekelijkse inzameling van groente-, fruit- en tuinafval (gft) tot en met 30 augustus 2020. De wijzigingen zijn aangepast in de inzamelkalender​​​​​​​ en in de GAD inzamelkalender app.

Er is meer inzet van grof vuil wagens vanwege de drukte op de scheidingsstations en er rijden meer service auto’s om de straten zo schoon mogelijk te houden. Deze auto’s halen huishoudelijk afval op dat naast ondergrondse containers wordt geplaatst. Waar verenigingen het niet voor elkaar krijgen om papier op te halen, vangt de GAD dat op. Er is meer personeel nodig om de toegang tot de scheidingsstations in goede banen te leiden. Dat dit tijd, geld en inzet van extra personeel kost is onvermijdelijk. Het tweewekelijks rijden van gft biedt de ruimte om dit op te vangen.

Aangepaste openingstijden scheidingsstations​​​​​​​

Vanaf maandag 8 juni 2020 vervallen de avondopeningen op de maandagen bij alle scheidingsstations van de GAD en blijven de scheidingstations in Huizen en Hilversum op de maandag overdag geopend. Inwoners kunnen in Bussum en Naarden weer zoals voorheen terecht van dinsdag tot en met zaterdag.

Bekijk de openingstijden van de scheidingsstations op de website van de GAD​​​​​​​.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

VVV Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden