Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. Alleen voor rijbewijzen en reisdocumenten die binnen 14 dagen verlopen of al zijn verlopen kunt u een afspraak maken. Ook kunt u veel producten en diensten online aanvragen.​​​​​​​

Meer weten? Houd de overzichtspagina over corona​​​​​​​​​​​​​​ goed in de gaten!

De bibliotheek voor al uw digitale vragen

Alle vestigingen van Bibliotheek Gooi en meer zijn in verband met het coronavirus gesloten tot en met 6 april 2020. De bibliotheek zet de dienstverlening online voort via de website bibliotheekgooienmeer.nl.

Blijven leren, lezen en luisteren

De bibliotheek biedt al e-books en online luisterboeken voor leden. Nieuw is dat de luisterboeken voor iedereen (ook niet-leden) gratis te beluisteren zijn. Ook e-books worden binnenkort gratis aangeboden in de ThuisBieb. Houd de website van bibliotheek Gooi en Meer en de Facebookpagina van de bibliotheek in de gaten.

Spreekuur per telefoon en e-mail

Vindt u het lastiger alles online te doen? De bibliotheek heeft een spreekuur via telefoon en e-mail geopend. Elke werkdag tussen 10.00 en 14.00 uur kunt u vragen stellen over onder andere (toegang tot) de digitale bibliotheek via 035 697 30 00 en helpdesk@bibliotheekgooienmeer.nl​​​​​​​.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

VVV Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden