Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. Alleen voor rijbewijzen en reisdocumenten die binnen 14 dagen verlopen of al zijn verlopen kunt u een afspraak maken. Ook kunt u veel producten en diensten online aanvragen.​​​​​​​

Meer weten? Houd de overzichtspagina over corona​​​​​​​​​​​​​​ goed in de gaten!

Boa's met bodycams

De boa’s (buitengewoon opsporingsambtenaren) in Gooise Meren krijgen dit jaar nog bodycams. Zij kunnen daarmee video-opnamen maken wanneer zij te maken krijgen met (verbale) agressie.

Preventieve werking en instructie

Van het bezit en het gebruik van de bodycams gaat een preventieve werking uit. De boa’s hebben duidelijke instructies en een procesbeschrijving gekregen over het gebruik van deze camera’s. Het bekijken, opslaan en vernietigen van beelden is strikt gereguleerd en gebeurt volgens de huidige privacyregelgeving. Als er geen aanleiding is om de beelden langer te bewaren, worden de beelden na 28 dagen vernietigd.

Beelden binnen 2 weken bekijken

Als er van u opnames zijn gemaakt met de bodycam, dan kunt u deze bij de gemeente bekijken. Mail uw aanvraag naar boa@gooisemeren.nl. Vermeld daarbij uw contactgegevens en dat het gaat om camerabeelden en de dag van de opnames. Doe de aanvraag binnen 2 weken nadat de beelden gemaakt zijn. Ook kunt u dan de procesbeschrijving inzien.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Visit Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden