Bewoners Oostereng kunnen verhaal kwijt bij luisterpaal

Bewoners en ondernemers uit de wijk Oostereng in Bussum kunnen via een luisterpaal in gesprek gaan over de toekomst van hun wijk. De oranje luisterpaal staat tot en met 2 maart 2019 bij het winkelcentrum Koekoeklaan in Bussum. Op deze manier wil de gemeente wensen en ideeën ophalen.

Wijkwethouder aanwezig op donderdag 28 februari 2019

Op donderdag 28 februari 2019 tussen 14.30 en 15.30 uur is wijkwethouder Barbara Boudewijnse bij de luisterpaal aanwezig. Zij gaat graag met inwoners en ondernemers in gesprek over de wijk.

Wijkwandeling op maandag 11 maart 2019

Heeft u ideeën voor een bepaalde locatie in de wijk Oostereng? Of wilt u ons op iets wijzen? Meld u aan voor de wandeling door de wijk en licht uw idee toe. We vertrekken op maandag 11 maart 2019 om 15.00 uur vanaf de ingang van het winkelcentrum Koekoeklaan. Tot en met 8 maart 2019 kunt u onderwerpen of locaties doorgeven die u wilt bezoeken. Stuur uw e-mail naar MijnWijk@gooisemeren.nl.

Werksessie op maandag 11 maart 2019

Wilt u meedenken over hoe we de belangrijkste onderwerpen voor de wijk gezamenlijk kunnen oppakken? Meld u aan voor de werksessie op maandag 11 maart 2019 in de Verlosserkerk, Lorentzweg 59 in Bussum. Binnenlopen kan vanaf 19.00 uur. Meld u aan voor de werksessie via MijnWijk@gooisemeren.nl.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

VVV Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden