Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. Alleen voor rijbewijzen en reisdocumenten die binnen 14 dagen verlopen of al zijn verlopen kunt u een afspraak maken. Ook kunt u veel producten en diensten online aanvragen.

Meer weten? Houd de overzichtspagina over corona goed in de gaten!

Belastingaanslag 2021

Inwoners van Gooise Meren ontvangen rond 22 februari 2021 de gemeentelijke belastingaanslag 2021. De belastingaanslag bestaat uit de onroerende of roerende zaakbelasting, de afvalstoffenheffing, de rioolheffing, de reclamebelasting en het grafrecht. Alleen de belastingen die voor u gelden, staan op het biljet.

Berichtenbox

Heeft u zich aangemeld bij de Berichtenbox van mijnoverheid.nl, dan ontvangt u de aanslag alleen digitaal. Houd dus uw e-mailbox goed in de gaten. Of download de Berichtenbox app via de AppStore of Google Play. Dan krijgt u een melding bij nieuwe post. Twijfelt u of u zich heeft aangemeld voor de Berichtenbox? Neem dan contact op via MijnOverheid.nl of bel 088 12 36 500.

Regel uw belastingzaken online

Via onze website kunt u veel zaken zelf regelen:

Automatisch in gedeelten betalen

U kunt het aanslagbedrag 2021 in 8 delen automatisch van uw bankrekening laten afschrijven. Dit heet automatische incasso. Regel automatische incasso en machtig de gemeente. Doe dit voor 14 maart 2021. Of gebruik de QR-code die op de voorzijde van het aanslagbiljet staat.

Bekijk uw taxatieverslag WOZ

Op uw taxatieverslag ziet u hoe de WOZ-waarde is bepaald. Bekijk uw WOZ taxatieverslag. U logt in met DigiD. De WOZ-waarden van woningen bij u in de buurt kunt u inzien via wozwaardeloket.nl.

Vragen over WOZ-waarde

Stel uw vragen over de WOZ-waarde aan onze taxateur via telefoon 035 207 00 00. Wij gaan graag met u in gesprek of komen eventueel bij u langs. Mocht blijken dat de WOZ-waarde niet goed is vastgesteld, dan past de gemeente de waarde aan.

Vragen over uw belastingaanslag

Stel uw vraag over uw belastingaanslag via het contactformulier. Bellen kan ook van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur via 035 207 00 00.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Visit Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden