Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. Alleen voor rijbewijzen en reisdocumenten die binnen 14 dagen verlopen of al zijn verlopen kunt u een afspraak maken. Ook kunt u veel producten en diensten online aanvragen.​​​​​​​

Meer weten? Houd de overzichtspagina over corona​​​​​​​​​​​​​​ goed in de gaten!

Activiteiten slachtoffers huiselijk geweld en kindermishandeling

Herstelnetwerk Gooi en Vechtstreek organiseert activiteiten voor slachtoffers van huiselijk geweld en kindermishandeling. Slachtoffers van mishandeling kunnen hun leven lang last houden van de gevolgen. Erover praten helpt. Daarom organiseert het Herstelnetwerk cursussen en activiteiten die gericht zijn op herstel. Zie voor informatie en aanmelden herstelnetwerk.nl.

Cursussen en activiteiten

Begin maken met herstel

Ben jij nieuwgierig naar de betekenis van herstel? Deze online cursus biedt een 1e kennismaking met het begrip Herstel en is voor iedereen toegankelijk. Start op 5 januari 2021 van 14.00 tot 16.00 uur. De cursus is online.

Herstelwerkgroep huiselijk geweld en kindermishandeling

Aan de hand van herkenbare thema’s en oefeningen gaan we in gesprek. Start op 3 februari 2021 van 10.00 tot 12.00 uur. Locatie de Uitwijk Bussum (onder voorbehoud).

WMEE (Werken met eigen ervaring)

Wil je leren wat herstel- en ervaringskennis voor jou en voor anderen kunnen betekenen? In deze cursus onderzoek je wat het kan betekenen om je opgedane ervaring in te zetten. Start in februari 2021. Locatie nog niet bekend.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Visit Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden