Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. Alleen voor rijbewijzen en reisdocumenten die binnen 14 dagen verlopen of al zijn verlopen kunt u een afspraak maken. Ook kunt u veel producten en diensten online aanvragen.​​​​​​​

Meer weten? Houd de overzichtspagina over corona​​​​​​​​​​​​​​ goed in de gaten!

1e stap ontwikkeling Emmalocaties gezet

De voormalige locaties van de Koningin Emmaschool aan de Fortlaan en de Slochterenlaan (inclusief het speelveld) in Bussum krijgen een nieuwe invulling. Samen met de buurtbewoners stelt de gemeente vast wat er op deze locaties nodig en gewenst is. De gemeenteraad neemt in 2021 een besluit over de projectopdracht waaraan nu wordt gewerkt.

Rode draad bepalen

In september en oktober 2020 is de 1e stap gezet. Er deden ruim 120 mensen mee aan de ‘Druk uw stempel’ route. De bijeenkomsten leverden veel informatie op. Deze informatie staat in het document ‘De oogst van de ‘Druk uw stempel’ route’ (PDF, 381 kB). Bekijk een impressie van de ‘Druk uw stempel’ route. De vervolgstap is om samen de rode draad te bepalen die de basis vormt voor de projectopdracht.

Online sessies

Binnenkort organiseren we sessies om de rode draad te bepalen voor de ontwikkeling van de Emmalocaties. Door de coronamaatregelen gaan we ervan uit dat de sessies online plaatsvinden. Zodra de datum bekend is informeren we u via een extra nieuwsbrief. Ook kunt u gooisemeren.nl/emmalocaties in de gaten houden.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief als u op de hoogte wilt blijven van de ontwikkeling van de Emmalocaties.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Visit Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden