Melden kapotte straatverlichting

Is de openbare verlichting in uw omgeving kapot? Meldt dit dan bij de gemeente. Ook als er meerdere lantaarnpalen op 1 rij stuk zijn. Op elke lichtmast staat op ooghoogte een nummer. U helpt ons door dit nummer bij de melding te zetten.

Melden bij de gemeente

1 Lantaarnpaal

Storingen kunnen verschillende oorzaken hebben. Soms is 1 lantaarnpaal kapot en werkt de verlichting weer als de lamp is vervangen. De kapotte verlichting repareren we 1 keer in de week. Als u een melding doet dan nemen we dit in de eerstvolgende ronde mee.

Meerdere lantaarnpalen

Als in 1 of meerdere straten lantaarnpalen niet branden, is er meestal meer aan de hand. Er is dan bijvoorbeeld een grondkabel, of zekering stuk. In dat geval moet de netbeheerder de storing verhelpen. Vaak kunnen ze het direct herstellen, maar soms kan het ook langer duren. U hoeft de storing in de tussentijd niet opnieuw te melden.

Kapotte verlichting melden

Geef bij het melden van kapotte verlichting altijd het nummer van de lantaarnpaal door (staat op ooghoogte op de paal) of geef heel precies de plaats door. Verlichting repareren we overdag. De verlichting is dan uit, waardoor niet zichtbaar is welke lamp kapot is. Vandaar dat het doorgeven van het nummer heel behulpzaam is.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Ontdek Gooise Meren

Wat er te zien en te doen is in Gooise Meren

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden