Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. Alleen voor rijbewijzen en reisdocumenten die binnen 14 dagen verlopen of al zijn verlopen kunt u een afspraak maken. Ook kunt u veel producten en diensten online aanvragen.​​​​​​​

Meer weten? Houd de overzichtspagina over corona​​​​​​​​​​​​​​ goed in de gaten!

Melden kapotte straatverlichting

Is de openbare verlichting in uw omgeving kapot? Meldt dit dan bij de gemeente​​​​​​​. Ook als er meerdere lantaarnpalen op 1 rij stuk zijn. Op elke lichtmast staat op ooghoogte een nummer. U helpt ons door bij de melding dit nummer bij de melding te zetten.​​​​​​​

Melden bij de gemeente​​​​​​​

1 Lantaarnpaal

Storingen kunnen verschillende oorzaken hebben. Soms is er 1 lantaarnpaal kapot en werkt de verlichting weer als de lamp is vervangen. De kapotte verlichting wordt 1 keer per week gerepareerd. Wanneer u een melding doet dan zal dit in de eerstvolgende ronde worden meegenomen.

Meerdere lantaarnpalen

Als in 1 of meerdere straten lantaarnpalen niet branden, is er meestal meer aan de hand. Er is dan bijvoorbeeld een grondkabel, of zekering stuk. In dat geval moet de netbeheerder de storing verhelpen. Vaak kunnen ze het direct herstellen, maar soms kan het ook langer duren. U hoeft de storing in de tussentijd niet opnieuw te melden.

Kapotte verlichting melden

Geef bij het melden van kapotte verlichting altijd het nummer van de lantaarnpaal door (staat op ooghoogte op de paal) of geef heel precies de locatie door. De verlichting wordt overdag gerepareerd. De verlichting is dan uit, waardoor niet zichtbaar is welke lamp kapot is. Vandaar dat het doorgeven van het nummer heel behulpzaam is.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

VVV Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden