Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Ontdek Gooise Meren

Wat er te zien en te doen is in Gooise Meren

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van gemeente Bussum, gemeente Muiden en gemeente Naarden

Archief Gooi en Vechtstreek

Doorzoek de historische archieven van Bussum, Muiden, Muiderberg, Naarden en Huizen. Een deel staat online, een deel is beschikbaar via de studiezaal in Naarden

Melden kapotte straatverlichting

Is de openbare verlichting in uw omgeving kapot? Meld dit bij de gemeente. Ook als er meer lantaarnpalen op 1 rij stuk zijn. Op elke lichtmast staat op ooghoogte een nummer. U helpt ons door dit nummer in de melding te zetten.

Melden bij de gemeente

1 Lantaarnpaal

Storingen kunnen verschillende oorzaken hebben. Soms is 1 lantaarnpaal kapot en werkt de verlichting weer als we de lamp vervangen. De kapotte lichten repareren we 1 keer in de week. Als u een melding doet dan nemen we dit in de eerstvolgende ronde mee.

Meer lantaarnpalen

Als in 1 of meer straten lantaarnpalen niet branden, is er meestal meer aan de hand. Er is dan bijvoorbeeld een grondkabel, of zekering stuk. In dat geval moet de netbeheerder de storing oplossen. Vaak kunnen ze het direct herstellen, maar soms kan het ook langer duren. U hoeft de storing in de tussentijd niet opnieuw te melden.

Kapotte verlichting melden

Geef bij het melden van kapotte verlichting altijd het nummer van de lantaarnpaal door. Dit staat op ooghoogte op de paal. Of geef heel precies de plaats door. Verlichting repareren we overdag. De verlichting is dan uit, waardoor niet te zien is welke lamp kapot is. Daarom helpt het doorgeven van het nummer ons erg.