Geen geld voor hobby kind

Wil uw kind graag op dansles of op muziekles, lid worden van een toneelvereniging of van een sportclub? En verdient u te weinig om dit voor uw kind te kunnen betalen? Dan kunt u zich melden bij de organisatie Jeugd en Gezin.

Contact opnemen met Jeugd en Gezin

Wat u moet weten

U kunt als ouder of verzorger niet zelf een aanvraag doen. Dit gaat via een tussenpersoon, bijvoorbeeld een leerkracht of intern begeleider van de school, een maatschappelijk werker of een medewerker van de organisatie Jeugd en Gezin.

Jeugd en Gezin

De organisatie Jeugd en Gezin kijkt samen met u of u recht heeft op een geldbedrag uit het Jeugdfonds Sport en Cultuur om uw kind op een hobby of sport te doen. Jeugd en Gezin is tussenpersoon en doet de aanvraag voor u bij het Jeugdfonds. Kijk voor meer informatie op de pagina’s bijdrage voor jeugdcultuur en bijdrage voor jeugdsport.

De gemeente

Via de gemeente kunt u ook misschien gebruik maken van het Doe-budget. Het Doe-budget is voor meer dingen mogelijk. Probeer daarom voor de hobby of sport van uw kind altijd eerst een geldbedrag te krijgen uit het Jeugdfonds Sport en Cultuur via de organisatie Jeugd en Gezin. Kijk voor meer informatie op de pagina Doe-budget.

Contact

Jeugd en Gezin

Neem contact op met de organisatie Jeugd en gezin via de website van Jeugd en Gezin.

Gemeente Gooise Meren

Neem contact op met de gemeente via het contactformulier of 035 207 00 00.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

VVV Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden