Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. Alleen voor rijbewijzen en reisdocumenten die binnen 14 dagen verlopen of al zijn verlopen kunt u een afspraak maken. Ook kunt u veel producten en diensten online aanvragen.​​​​​​​

Meer weten? Houd de overzichtspagina over corona​​​​​​​​​​​​​​ goed in de gaten!

Gooise Meren maakt zich op voor 1e digitale Politieke Avond

De politiek in Gooise Meren gaat op woensdag 6 mei 2020 weer vergaderen. Dat gebeurt digitaal en alle bijeenkomsten zijn voor het publiek thuis te volgen. We beginnen, anders dan u gewend bent al om 16.30 uur met de 1e bijeenkomst. Vanwege de beperkende maatregelen door het coronavirus kunnen de raadsleden niet bij elkaar komen.

Volg de bijeenkomst live via bestuur.gooisemeren.nl

De griffie van de gemeenteraad heeft de afgelopen weken uitgezocht hoe er digitaal toch weer kan worden vergaderd. De afgelopen periode is hiermee getest. En ook als inwoner kunt u tijdens deze gesprekken uw mening laten horen. Bent u alleen nieuwsgierig naar wat er besproken wordt? Dan kunt u de bijeenkomsten live volgen via bestuur.gooisemeren.nl/live.

Agenda

Woensdag 6 mei 2020 bespreekt de gemeenteraad van 16.30 uur tot 23.00 uur 5 verschillende onderwerpen. De volledige agenda kunt u zien op de bestuur.gooisemeren.nl/vergaderkalender.

  • Realisatie sporthal Bredius (Muiden)
  • Het Stedenbouwkundig Programma van Eisen BORgronden (Naarden)
  • Het bestemmingsplan Het Anker 2 (Muiden)
  • De Energie- en warmtetransitie
  • De nota van uitgangspunten Schootsvelden Zuidoost (Muiden)

Iedereen kan deelnemen. Meld u aan

Iedereen kan deelnemen aan de vergadering. De voorzitter bepaalt op zijn of haar scherm wie het woord mag voeren, zodat niet iedereen door elkaar heen praat. Inwoners zijn ook van harte welkom om deel te nemen aan het Gesprek om hun mening te geven. Als u als inwoner graag deel wilt nemen aan de Politieke Avond, laat dit dan weten via griffie@gooisemeren.nl. Wij helpen u graag verder en zorgen ervoor dat u een training krijgt, zodat u vlekkeloos kunt deelnemen aan de vergadering.

Geen besluiten tijdens Politieke Avond

Tijdens de Politieke Avond nemen we nog geen besluiten. Dit gebeurt pas tijdens de raadsvergadering. Of een voorstel ook daadwerkelijk van de Politieke Avond op de agenda van de raadsvergadering wordt geplaatst is nu nog niet bekend. Door een tijdelijke wet is het ook mogelijk om nu digitaal te stemmen. Dat betekent dat tijdens de eerstvolgende raadsvergadering de raadsleden digitaal besluiten zullen nemen.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

VVV Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden