Doe mee aan Het Gooi On Stage in maart en april 2019

Net als in 2018 helpt Gooi On Stage ook in 2019 honderden Gooise VMBO-leerlingen bij het kiezen van een vervolgopleiding. U kunt op 19 maart 2019 en 11 april 2019 meewerken door leerlingen kennis te laten maken met uw beroep.

Gesprekken met leerlingen en ontvangen leerlingen op uw werkplek

  • Tijdens het Beroepenfeest op dinsdag 19 maart 2019 in de Grote Kerk van Naarden houdt u korte gesprekken met leerlingen die geïnteresseerd zijn in uw beroep
  • Op de Doe Dag op donderdag 11 april 2019 ontvangt u de leerlingen die meer willen weten op uw werkplek. U laat hen zien wat uw werk concreet inhoudt. Het aantal leerlingen en het tijdstip bepaalt u zelf

Gooi On Stage belangrijk voor kinderen VMBO

Ton Heerts, voorzitter van de MBO Raad, is ambassadeur van Gooi On Stage: "Het is heel belangrijk dat elk kind de kans krijgt op het VMBO te ontdekken wat hij of zij later wil worden. Zo benutten ze hun talenten volop en daar profiteert ook de samenleving van."

Geef u op via website Gooi On Stage

Geef u op via hetgooionstage.nl. De organisatoren houden u per mail op de hoogte van het vervolg. Voor meer informatie: hetgooionstage.nl​​​​​​​ en mail@hetgooionstage.nl.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

VVV Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden