Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. Alleen voor rijbewijzen en reisdocumenten die binnen 14 dagen verlopen of al zijn verlopen kunt u een afspraak maken. Ook kunt u veel producten en diensten online aanvragen.​​​​​​​

Meer weten? Houd de overzichtspagina over corona​​​​​​​​​​​​​​ goed in de gaten!

Workshop budgetteren

Er komt veel kijken bij het goed omgaan met uw geld, u moet aan veel dingen denken. Vindt u het lastig om uw geldzaken goed te regelen? En wilt u meer overzicht krijgen in het geld dat u ontvangt en uitgeeft? Doe dan mee aan de gratis online workshop budgetteren op 1 december 2020 van 19.00 tot 20.30 uur. Meld u aan via Gooisemeren@ping.nl.

Wat u gaat leren tijdens workshop budgetteren

U krijgt geld van bijvoorbeeld uw werk, de Belastingdienst of de gemeente, soms op verschillende momenten in de maand. Het kan heel lastig zijn om te bepalen hoeveel geld u wekelijks of maandelijks ergens aan kunt uitgeven. Soms moet u ook onverwacht (wat meer) geld uitgeven. En als u een rekening vergeet te betalen, krijgt u al snel een herinnering om toch nog te betalen. U kunt van alles regelen met de Belastingdienst, maar hoe werkt dat precies? En wat kunt u doen als u schulden heeft?

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Visit Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden