Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Ontdek Gooise Meren

Wat er te zien en te doen is in Gooise Meren

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden

Parkeerterrein gemeentehuis afgesloten tot en met 10 januari 2024

Vanaf 3 december 2023 14.00 uur tot en met 10 januari 2024 17.00 uur kunt u niet parkeren op het terrein voor het gemeentehuis.

Orange the World Krachtevent

Van 25 november tot en met 10 december 2023 is het Orange the World. Dit is een wereldwijde campagne tegen geweld tegen vrouwen en meisjes. In meer dan 100 landen kleuren in deze periode gebouwen of andere objecten oranje. En zijn er tentoonstellingen, demonstraties en andere activiteiten. Bijvoorbeeld het krachtevenement in de Krachtcentrale van Huizen.

Krachtevenement in de Krachtcentrale van Huizen

De Soroptimistclub Gooische Meeren organiseert samen met een andere regioclub een Krachtevenement in de Krachtcentrale van Huizen. Dit is op zondag 26 november van 13.00 tot 17.30 uur. Toegang is gratis. Met dit Krachtevent willen ze laten zien hoe u geweld kunt helpen voorkomen. Dit door bijvoorbeeld het bewustzijn te vergroten, in gesprek te gaan en informatie te geven. Kijk voor meer informatie en aanmelden op orangepaper.nu/krachtevent

Gebouwen kleuren oranje in Gooise Meren

Tijdens de Orange the World-campagne kleuren verschillende gebouwen in de gemeente oranje. Bijvoorbeeld de kantine van het gemeentehuis in Bussum.