Online bijeenkomst Kamers met Aandacht op 8 april en 11 mei 2021


Op donderdag 8 april 2021 organiseert Kamers met Aandacht een online informatiebijeenkomst voor mensen die interesse hebben in het verhuren van een kamer aan een jongere die nog niet helemaal zelfstandig kan wonen. De bijeenkomst is van 19.00 tot 20.00 uur.

Thuis wonen tot je op eigen benen kunt staan is niet voor iedereen direct vanzelfsprekend. Er zijn tientallen jongeren tussen de 18 en 23 jaar die door omstandigheden niet thuis maar op een locatie van een jeugdhulporganisatie wonen.

De organisatie Kamers met Aandacht is op zoek naar kamers

De organisatie Kamers met Aandacht is op zoek naar kamers voor jongeren die graag op zichzelf willen gaan wonen, maar die nog wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Is er thuis een (lege) kamer beschikbaar en is er ruimte om die te verhuren, dan is Kamers met Aandacht misschien wel iets waaraan u wilt meedoen. Tijdens de bijeenkomst op 8 april 2021 kunt u onder andere luisteren naar ervaringsverhalen en u kunt vragen stellen.

Aanmelden

Stuur een e-mail naar info@kamersmetaandacht.nl als u de online bijeenkomst op 8 april 2021 over Kamers met Aandacht wilt volgen. Op de dag van de bijeenkomst krijgt u de link om deel te nemen. Als 8 april 2021 niet uitkomt, dan is er op 11 mei 2021 nog een online informatiebijeenkomst.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Visit Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden