Ondernemerscongres Gooise Meren

Voor ondernemers organiseert de gemeente op maandag 3 april 2023 het Ondernemerscongres Gooise Meren. Het congres is van 16.00 tot 20.00 uur in theater- en congrescentrum Spant! in Bussum. Deelname is gratis. Voor aanmelden zie event.congresbureau.nl/gooisemeren.

Goede samenwerking heel belangrijk

Voor onze gemeente is het heel belangrijk dat de economie van Gooise Meren het goed doet. Dat bereiken we alleen door goed met u als ondernemer samen te werken. Door veranderingen rondom duurzaamheid, digitalisering en de arbeidsmarkt is samenwerken niet alleen belangrijk, maar ook noodzakelijk. Met elkaar kunnen we de veranderingen aan.

Programma

Wij willen graag goed contact met u en zijn daarom benieuwd welke ervaringen u met ons heeft. Wat vindt u dat er goed gaat? Wat kan er beter? Wat mist u als u contact met ons heeft? Geef uw mening en deel uw ervaringen. Ook idee├źn zijn welkom.

Tijdens het congres gaan wij met u in gesprek, is er een informatiemarkt en aan het einde een borrel. Na uw aanmelding laat het projectteam van het Ondernemerscongres Gooise Meren u weten hoe het programma er precies uit gaat zien.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Ontdek Gooise Meren

Wat er te zien en te doen is in Gooise Meren

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden