Aangepaste dienstverlening

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening aangepast. U kunt veel producten en diensten online aanvragen. Vrij inlopen kan niet, we werken alleen op afspraak.

Alzheimer Café

Vanaf september 2021 start het Alzheimer Café in Bussum, Naarden en Muiden/Muiderberg. Een maandelijkse ontmoetingsplaats voor mensen die zorgen voor iemand met dementie (bijvoorbeeld de ziekte van Alzheimer), mensen met (beginnende) dementie, professionals en andere belangstellenden.

Het Alzheimer Café is een samenwerking tussen Alzheimer Nederland, King Arthur Groep, Bibliotheek Gooi en Meer, Versa Welzijn en gemeente Gooise Meren. Meer informatie op de website van Alzheimer Nederland.

Bijeenkomsten in Gooise Meren

In 2021 is er 4 keer een Alzheimer Café in Gooise Meren:

  • 21 september 2021 van 19.30 tot 21.00 uur in restaurant Bel-Ami, Brinklaan 86 in Bussum. Thema: Verschillende ziektebeelden bij dementie
  • 19 oktober 2021 van 19.30 tot 21.00 uur in De Mess, Adriaan Dortsmanplein 1-b in Naarden. Thema: De Geheugenpoli, Tergooi ziekenhuis
  • 23 november 2021 van 15.00 tot 17.00 uur in De Kazerne (Raadzaal), Kazernestraat 10 in Muiden. Thema: Documentaire over / gesprek met Franc die Alzheimer heeft samen met Erik Zwiers
  • 14 december 2021 van 15.00 tot 17.00 uur in restaurant Bel-Ami, Brinklaan 86 in Bussum. Thema: Muziek en dementie, met het “Koor van vergeten liedjes” onder leiding van Judith Kamerman

Elke bijeenkomst heeft een thema en gelegenheid voor vragen, advies en contact in een vriendelijke en veilige omgeving.

De bijeenkomsten zijn gratis en vrij toegankelijk. U hoeft zich niet vooraf op te geven voor een bijeenkomst. Houd u rekening met de actuele coronaregels.

Ervaringsdeskundigen en vrijwilligers begeleiden de bijeenkomsten. De zaal gaat 30 minuten vóórdat de bijeenkomst begint open.

Voor praktische vragen of voor aanmelding als mogelijk vrijwilliger kunt u contact opnemen met de heer Croes via c.croes@alzheimervrijwilligers.nl.

Meer websites

Bestuur en gemeenteraad

Vergaderdata gemeenteraad, bestuurlijke informatie en plannen en projecten

Visit Gooi en Vecht

Toeristische informatie van de regio Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren Spreekt

Als lid van ons burgerpanel heeft u invloed op uw leefomgeving, gemeentelijk beleid en projecten

Archief websites

Het online archief van de oude websites van Bussum, Muiden en Naarden